Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia

PRESENTACIÓ DE LA DOBLE TITULACIÓ: 

  • El Doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia, proporciona una formació específica i integrada per exercir les professions de fisioterapeuta i de dietista-nutricionista amb un perfil polivalent i, d’aquesta manera, poder oferir millor qualitat i eficàcia en la valoració i atenció a les persones.
  • Professionals de l’àmbit de la salut amb un perfil interdisciplinari, cada dia més demandat per la societat i pel mercat de treball.
  • Tots els estudiants tenen garantida l’experiència clínica en el 4DHealth – Innovation Simulation Center, un centre de simulació clínica, capdavanter a Europa, i en centres assistencials.
  • Competències específiques: Capacitat de valorar l’estat funcional del pacient, capacitat de dissenyar i executar el pla d’intervenció fisioterapèutica; coneixement de la composició química, les propietats, el valor nutritiu, les característiques organolèptiques dels productes alimentaris, així com les modificacions experimentades com a conseqüència dels processos tecnològics i culinaris; capacitat d’aplicació dels coneixements de les ciències dels aliments i la nutrició en la pràctica dietètica i en la dietoteràpia; capacitat de formació de professionals en l’àmbit de la qualitat i la seguretat alimentària.
  • Sortides professionals: Sortides professionals en l’àmbit de la salut pròpies dels fisioterapeutes i dels dietistes-nutricionistes, més aquelles que la formació polivalent i integradora en fisioteràpia-nutrició afavoreixi en l’àrea de l’esport o la geriatria o l’esport, entre d’altres.
  • MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA TITULACIÓ
   Darrera modificació: