Recerca

La Recerca al Campus Universitari Igualada-UdL

En el Campus Universitari Igualada-UdL hi conflueix personal docent i investigador de diferents grups de recerca. A banda de la seva activitat docent, dediquen gran part del seu temps a la recerca. 

La 1a Jornada de Recerca del Campus Universitari d'Igualada ha volgut ser un punt de trobada on diferents investigadors de la UdL han posat en comú part de la seva recerca per tal de compartir-la, divulgar-la i sobretot per promoure possibles sinergies entre les diferents disciplines que coincideixen en el Campus d'Igualada (enginyeria, TIC, empresa, salut) de la UdL.

A continuació podreu consultar el Programa de la Primera Jornada de Recerca Campus Universitari Igualada-UdL, que va tenir lloc el dia 24 de març de 2022 a l'edifici del Pla de la Massa del Campus d'Igualada.

Els grups de recerca als quals estan vinculades les persones ponents d'aquesta Jornada de Recerca, per ordre alfabètic, són:

 

Trobareu més informació sobre la Jornada de Recerca en aquesta notícia:  Es presenten 17 ponències científiques dels diferents àmbits del coneixement.

 

   Darrera modificació: