Benvinguda al Campus Universitari Igualada–UdL

El Campus Universitari Igualada-UdL és el campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d’Igualada i que està especialitzat en estudis d’Enginyeria, Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Administració i Direcció d’Empreses i Ciències de la Salut.

En l’àmbit de l’Enginyeria i les TIC, l’Escola Politècnica Superior imparteix al Campus d’Igualada el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química, el grau en Enginyeria Informàtica i, a nivell de màster, el màster universitari en Enginyeria del Cuir, un màster de referència arreu del món, que només s’imparteix a Igualada.

En l’àmbit de l’Enginyeria i l’Empresal’Escola Politècnica Superior també ofereix el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en Administració i Direcció d’Empreses. Aquest doble grau és únic a Catalunya a preu públic i combina, amb una metodologia pràctica i professionalitzadora, la formació en l’àmbit industrial i la logística i en l'àmbit de la gestió d’empreses.

En l’àmbit de l’Economia i l’Empresa, la Facultat de Dret, Economia i Turisme imparteix al Campus Universitari Igualada-UdL el grau en Administració i Direcció d’Empreses, un grau amb un altíssim nivell d’inserció laboral i que ofereix la possibilitat d’obtenir una doble titulació internacional amb la Novia University of Applied Sciences de Finlàndia.

En l’àmbit de les Ciències de la Salut, la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia ofereix el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. Aquests graus són un referent de qualitat i innovació gràcies a l’expertesa i l’experiència del professorat i a la col·laboració amb el 4DHealth – Innovation Simulation Center, un centre de simulació clínica, capdavanter a Europa.

Tots els estudiants del Campus Universitari Igualada-UdL tenen garantides les pràctiques en empreses i, en algun dels graus, la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals.

En definitiva, el Campus Universitari Igualada-UdL ofereix una formació propera, amb una orientació pràctica i professional, que té per objectiu facilitar la inserció laboral de les persones titulades.

Podeu consultar el tríptic informatiu sobre l'oferta formativa del Campus Universitari Igualada-UdL (amb entrevistes via codi QR).

   Darrera modificació: