Localització del Campus

El Campus Universitari Igualada-UdL desenvolupa la seva activitat acadèmica en tres indrets de la ciutat d’Igualada. El Pla de la Massa, La Teneria i el 4D Health, centre de referència en l’àmbit de la simulació clínica.

El Pla de la Massa

El Pla de la Massa és la seu principal del Campus Universitari Igualada-UdL, on es troben tots els serveis administratius del Campus i està ubicada a la zona residencial de la ciutat d’Igualada.

S’hi imparteixen els graus en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, en Enginyeria Química, en Enginyeria Informàtica, en Tècniques en Interacció Digital i de Computació, i en Administració i Direcció d’Empreses (ADE). També s’imparteix el màster en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.

Nom
Campus Universitari Igualada-UdL / Pla de la Massa
Ciutat
Igualada
Adreça

Av. Pla de la Massa, 8 - Igualada

Telèfon
93 803 53 00

La Teneria

La Teneria és la seu del Campus, situada al centre de la ciutat d’Igualada, en la qual s’imparteix el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. 

 

Nom
Campus Universitari Igualada-UdL / La Teneria
Ciutat
Igualada
Adreça

Pl. del Rei, 15 - 08700 Igualada

Telèfon
93 803 53 00

4D Health

El 4D Health és un centre de referència en l’àmbit de la simulació clínica en el qual els estudiants de Ciències de la Salut realitzen una part de les seves pràctiques. És una instal·lació moderna, ubicada a les instal·lacions remodelades de l’antic hospital d’Igualada, al Passeig Verdaguer.

El 4D Health disposa de 2.500 m2 amb una gran varietat d’espais, distribuïts en 3 plantes, que inclou passadissos, sales d’espera i ascensors. Les instal·lacions compten amb els equipaments mèdics corresponents i amb sistemes àudiovisuals que permeten veure i escoltar tota activitat al centre. Disposem d’un equip d’extres i professionals sanitaris, a més de personal de producció, per ajudar en tasques tècniques.

https://4dhealth.com
https://vimeo.com/4dhealth

Nom
4D Health
Ciutat
Igualada
Adreça

Passeig Verdaguer, 130, Igualada

Telèfon
93 131 63 60
   Darrera modificació: