Un total de 171 nous alumnes comencen primer curs al Campus Universitari Igualada-UdL

El nou grau en Administració i Direcció d’Empreses ha cobert les 44 places disponibles

Descarregar Pdf
VicerectoraPaquitaSantiveri_UdL
La vicerectora Paquita Santiveri ha presentat les dades / Foto: UdL

Un total de 171 nous alumnes han començat el primer curs dels graus i dobles graus del Campus Universitari Igualada-UdL. La vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Qualitat, Paquita Santiveri, ha explicat avui en roda de premsa les dades de matrícula del curs 2020-2021 de la Universitat de Lleida (UdL), on ha destacat l’augment global d’estudiants matriculats a la UdL, també al Campus Universitari Igualada-UdL.

En el cas del campus de la capital de l’Anoia, Santiveri ha qualificat d’exitosa la posada en marxa del nou grau en Administració i Direcció d’Empreses, que ha cobert totes les places disponibles, matriculant finalment 44 estudiants. Pel que fa als estudis de Ciències de la Salut que s’imparteixen a Igualada, el grau en Infermeria ha omplert, també, totes les places, amb 45 alumnes de nou ingrés. El doble grau en Nutrició Humana i Fisioteràpia compta enguany amb 20 estudiants matriculats al primer curs, cobrint també el 100% de les places ofertades.

Per la seva banda, l’Escola Politècnica Superior de la UdL suma 62 nous estudiants al campus de la capital de l’Anoia; al tronc comú d’Enginyeria Química i Enginyeria en Organització Industrial i Logística s’hi han matriculat 35 persones, cobrint el 58% de les places disponibles, el que suposa més del doble de matriculats respecte el curs anterior. Mentre que el grau en Tècniques d’Interacció Digital i Computació ha atret 27 nous alumnes, un 67% de les places ofertades.

Pel que fa als màsters del Campus Igualda-UdL, Paquita Santiveri ha apuntat que enguany no s’ha ofertat el màster en Enginyeria del Cuir, uns estudis que s’estan repensant per poder-los oferir en un format renovat de cara al curs vinent.

Sobre la procedència de l’alumnat del campus de la Universitat de Lleida a Igualada, la vicerectora d’Ordenació Acadèmica i Qualitat ha explicat que es nodreix principalment de persones de la província de Barcelona, sent la comarca de l’Anoia la que més estudiants aporta al campus igualadí.

Amb la incorporació del nou estudiantat de primer i un cop tancat el període de matriculacions, el Campus Universitari Igualada-UdL compta amb un total de 472 alumnes en el curs 2020-2021. Pel que fa al nombre global d’estudiants, la UdL compta enguany amb 8.347 alumnes de grau i 855 de màster.