Tota la informació sobre les titulacions del Campus d'Igualada, al Saló de l'Ensenyament

Del 13 al 17 de març al recinte de Montjuïc de Barcelona

Descarregar Pdf
General_SalóEnsenyament
Estand Campus d'Igualada al Saló de l'Ensenyament 2023

La Universitat de Lleida (UdL) i el Campus Universitari Igualada-UdL són presents al Saló de l'Ensenyament, que se celebra del 13 al 17 de març al recinte de Montjuïc de Barcelona per oferir a l’alumnat la més àmplia oferta educativa per al curs 2024-25. En una edició en què l’orientació és la protagonista, el certamen compta amb més de 220 expositors que posen a disposició de les persones visitants totes les novetats en batxillerats, graus, estudis superiors, complementaris, FP, art, esports o idiomes.

El campus igualadí té representació a l'estand de la UdL a través d'estudiants informadors de les titulacions que es poden cursar aquí. Graus i màsters únics a Catalunya, dobles graus, titulacions internacionals, programa de beques i ajuts propis... i molt més

El Saló ocuparà els Palaus 1 i 2 i la Plaça de l’Univers del recinte firal de Montjuïc i es podrà accedir en tres torns a escollir per regular l’afluència de públic: de matí (de 9h a 12.30h), de migdia (de 12.30h a 15.30h) o de tarda (de 15.30h a 19.00h, ampliable fins les 20.00h el dissabte dia 16). El diumenge dia 17 de març, només hi haurà un únic torn de matí en horari de 9h fins a les 14.30h. El preu de l’entrada individual és de 7 euros. Hi ha descomptes per a grups escolars o usuaris del carnet jove a través de la web (www.saloensenyament.com).

Un any més, el Saló de l’Ensenyament comptarà amb l’estreta col·laboració del Departament d’Educació i el Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya que, des dels seus respectius espais i en relació amb el seu àmbit d’actuació, proporcionaran als assistents informació actualitzada sobre totes les opcions formatives, així com diferents serveis i eines d’orientació. A banda de ser l’esdeveniment més important de Catalunya pel que fa a l’àmbit educatiu, el certamen vol seguir ajudant els estudiants en la tria dels seus estudis a través de més de 1.000 de propostes i activitats orientadores.

L’espai d’assessorament individualitzat tornarà a ser la punta de llança d’aquesta aposta. Englobarà així mateix més de 170 activitats d’orientació i assessorament per ajudar els joves en l’elecció dels estudis que millor s’adapten al seu perfil, de la mà d’un grup d’experts que suggeriran itineraris acadèmics segons les preferències aptituds de l’estudiant a través de trobades individualitzades, visites guiades, xerrades i tallers, organitzats pels expositors i pel mateix saló.

Així, també s’han programat xerrades per a l’alumnat i les famílies, i també visites guiades, dirigides especialment als joves de centres educatius acompanyats pels seus tutors. Igualment, s’ha ampliat l’espai dedicat a les consultes individuals, amb un major nombre de psicòlegs i psicopedagogs experts en orientació que duran a terme trobades individuals durant els 5 dies de celebració del saló.

 

Text: Lidera Comunicació