Per Sant Jordi, Lletra (Em)portada!

L'Institut de Llengües escamparà prop de 300 llibres de literatura en diferents idiomes als campus de Lleida i Igualada

Descarregar Pdf
Les biblioteques de la UdL celebren Sant Jordi. FOTO: UdL
Les biblioteques de la UdL celebren Sant Jordi. Foto: UdL
Des d'avui i fins el 22 d'abril, els campus de Lleida i d'Igualada de la Universitat de Lleida (UdL) s'omplen de llibres gràcies a dues iniciatives organitzades paral·lelament per la unitat de Biblioteca i Documentació i per l'Institut de Llengües (IL) amb motiu de Sant Jordi, que se celebra el 23 d'abril. 
 
Totes les biblioteques de la UdL tindran aquests dies paradetes amb exemplars duplicats dels seus fons bibliogràfics perquè qualsevol persona interessada se'ls pugui emportar. A més, sortejaran per Instagram el llibre Soc més de l'Oest (Fonoll, 2019), del Sr. Postu i El joc del Marraco, una versió del tradicional del Joc de l'Oca a la lleidatana que es pot trobar també a la llibreria-botiga Údels de la UdL, la qual durant aquesta setmana ofereix descomptes en publicacions.
 
Per la seva part, l'IL escamparà prop de 300 llibres de literatura en diferents idiomes (català, occità, castellà, francès, anglès, italià i alemany) pels campus de la UdL a Lleida (del 19 al 22 d'abril) i a l'edifici del Pla de la Massa d'Igualada (21 i 22 d'abril ) perquè tothom pugui agafar-los. Es tracta de l'activitat Per Sant Jordi, Lletra (Em)portada!que ha comptat amb la col·laboració de tota la comunitat universitària que durant el mes de març ha pogut dipositar a les biblioteques de la UdL els llibres que ara es repartiran per diferents indrets dels campus. Qui se'ls trobi pot fer-se una foto i etiquetar-ho a xarxes amb #lletraemportada.
 
D'altres propostes que tindran lloc per aquestes dates són la VII Setmana de les Lletres hispàniques, del 26 al 28 d'abril, organitzada pel departament de Filologia Clàssica, Francesa i Hispànica de la UdL i que enguany s'emmarca en els actes de commemoració del 50è aniversari de la Facultat de Lletres; la presentació a Lleida de tres llibres escrits per docents i exprofessors de la UdL; i l'exposició 50 anys del Premi del Llibre Agrari, també al campus lleidatà. Trobareu tota la programació aquí.
 
Text: Premsa UdL