Més d'una desena d'articles publicats al blog de Ciència i Societat de Divulcat

Us deixem el recull de publicacions d'aquest 2021 sobre Organització Industrial i Logística

Descarregar Pdf

Professorat del Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística (GEOIL) de la Universitat de Lleida, que es cursa al Campus Universitari d'Igualada, ha escrit i publicat aquest 2021 més d'una desena d'articles al blog Parlem d'Organització Industrial i Logística de Divulcat, un projecte de divulgació científica en català desenvolupat per la Fundació Enciclopèdia. 

A continuació us compartim els enllaços de tots els articles: 


https://www.enciclopedia.cat/divulcat/la-senzillesa-de-la-vida-a-pages-que-ens-explica-tantes-coses  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/analisi-de-cicle-de-vida-acv-eina-avaluacio-ambiental  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/el-treball-en-equip-sinergia-i-complementarietat-en-plena-pandemia 
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/aprop-el-marketplace-del-comerc-local-que-ha-suposat-un-canvi-radical-en-la-compra-de  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/qui-innova  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/en-transport-el-cami-mes-rapid-es-el-cami-mes-curt  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/desaprendre-per-aprendre-i-innovar  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/el-fitxatge-de-messi-com-a-mostra-del-nou-mon  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/la-petjada-de-carboni-indicador-impacte-ambiental  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/intelligencia-artificial-per-una-produccio-intelligent  
https://www.enciclopedia.cat/divulcat/el-pet-reciclat-ja-no-es-una-opcio-es-vital-pel-nostre-planeta 

En aquest blog hi participen:

Carla Vintró Sánchez

Doctora en Recursos Naturals i Medi Ambient (2011), enginyera en Organització Industrial (2007) i enginyera tècnica industrial mecànica (2004) per la Universitat Politècnica de Catalunya, i màster en Prevenció de Riscos Laborals per la Universitat de Barcelona (2007). És professora i investigadora del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida.

En l'àmbit docent, la seva tasca es desenvolupa en les àrees de direcció estratègica i innovació, recursos humans i comportament organitzacional, i direcció d'operacions. Imparteix assignatures en el grau d'Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en el grau d'Enginyeria Química.

Com a investigadora, desenvolupa recerca sobre responsabilitat social corporativa i xarxes socials, i compta amb nombroses publicacions en revistes científiques d’àmbit internacional i presentacions a congressos.

Josep Rius Torrentó

Doctor en Informàtica per la Universitat de Lleida (2012), llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses (2011) i llicenciat en Investigació i Tècniques de Mercat (2011) per la Universitat Oberta de Catalunya. És professor i investigador del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida.

En l'àmbit docent, la seva tasca es desenvolupa en les àrees d’investigació operativa, logística, estadística aplicada i simulació. Imparteix assignatures en el grau d'Enginyeria en Organització Industrial i Logística.

Com a investigador, la seva recerca se centra principalment en l’anàlisi de dades extretes de xarxes socials aplicant tècniques de dades massives (big data). Compta amb nombroses publicacions en revistes científiques d’àmbit internacional i presentacions en congressos.

Rita Puig Vidal

Doctora en Enginyeria Química (1993) per la Universitat Ramon Llull. És professora i investigadora del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida (UdL).

Ha estat durant 25 anys professora de medi ambient i ecoinnovació als graus d'Enginyeria Química i Enginyeria en Organització Industrial de la Universitat Politècnica de Catalunya, i actualment ho és de les mateixes àrees a la UdL.

Com a investigadora, desenvolupa recerca sobre economia circular, ecoinnovació i cicle de vida, i compta amb nombroses publicacions en revistes internacionals indexades, llibres i capítols de llibre i presentacions en congressos.

Adela Pagès Bernaus

Doctora en Estadística i Investigació Operativa per la Universitat Politècnica de Catalunya. És professora i investigadora del Campus Universitari d’Igualada de la Universitat de Lleida.

Imparteix les assignatures de Direcció de la Producció, Sistemes d’Informació i Anàlisi de Dades en el grau d'Enginyeria en Organització Industrial i Logística.

La seva activitat investigadora se centra a desenvolupar models d’ajuda a la presa de decisions aplicats en diversos sectors (agroalimentari, logístic o energètic). Les seves àrees d’interès són l'optimització, el Big Data Analytics i el Business Intelligence. La seva investigació està publicada en diverses revistes científiques d’àmbit internacional i presentada en múltiples congressos.

Jordi Segura Carles

Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses per la UAB (1996) i màster Universitari de Fiscalitat per la UOC, especialitat Administracions Públiques i Fiscalitat.

És professor del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida. En l'àmbit docent la seva tasca es desenvolupa en l’àrea comptable, financera i fiscal. També ha exercit responsabilitats en l'Administració pública (Ajuntament d’Igualada), així com en el sector privat, en departaments financers de diferents empreses industrials.

Sílvia González Xufré

Màster en Màrqueting Digital i Xarxes Socials a l'IM (2016), postgrau en Estratègia de Comunicació i Marca per la UPF Barcelona School of Management (2012) i grau en Disseny Gràfic a l'ESDAP (2010).

És fundadora de Creaplanner Studio, empresa de comunicació, màrqueting i disseny gràfic que neix per donar suport creatiu a les empreses amb finalitat de millorar els seus negocis.

Professora associada en el grau d'Enginyeria en Organització Industrial i Logística del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida i del grau de Disseny i Creacions Digitals de la UOC. És també professora en el màster en línia de Disseny Gràfic i Entorns Digitals a Labasad (Escola Superior de Disseny en línia). Com a ponent, imparteix conferències sobre ambdues branques de coneixement.

Gemma Culleré Salvia

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona (2007), en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Oberta de Catalunya (2013) i en Ciències del Treball per la Universitat Oberta de Catalunya (2015).

Col·labora amb el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística del Campus Universitari d'Igualada de la Universitat de Lleida. És professora de l'INS Alpicat. En l'àmbit docent, la seva tasca es desenvolupa en l'àrea social i econòmica.