L’expert en màrqueting Valentí Camps inaugura el curs acadèmic al Campus Universitari Igualada-UdL

L'acte tindrà lloc dimecres 14 d'octubre a les 12h, a la Sala d'Actes del campus igualadí

Descarregar Pdf
NOTI2_campus-igualada
Campus Universitari Igualada-UdL

L’expert en màrqueting Valentí Camps serà l’encarregat d’inaugurar el proper dimecres 14 d’octubre el curs acadèmic 2020-2021 del Campus Igualada-UdL. Llicenciat en administració d’empreses i resident a Igualada, pronunciarà la lliçó “La globalització i els mercats. Anem cap a la desglobalització?”.

Camps, amb una llarga trajectòria en l’àmbit empresarial, és actualment professor universitari de postgraus en Màrqueting i Internacionalització, en centres com ESADE, La Salle Business School, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona i La Salle – Universitat Ramon Llull.  

L’acte, que tindrà lloc a la Sala d’Actes del Campus Universitari Igualada-UdL al Pla de Massa a les 12h, serà presidit pel rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy. L’acompanyarà l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, així com altres autoritats universitàries.

La lliçó inaugural també es podrà seguir en directe a través de la plataforma d'streaming de la UdL: https://www.udl.cat/ca/tv/