La sisena promoció en Infermeria i la quarta en Nutrició i Fisioteràpia es graduen al Campus d’Igualada

Descarregar Pdf

El Campus Universitari Igualada-UdL ha graduat aquest curs 2023-2024 la sisena promoció del grau en Infermeria i la quarta del doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia en l’àmbit de la Salut.

La celebració i lliurament de les orles acadèmiques a l’estudiantat d’aquestes dues titulacions del Campus d’Igualada es va celebrar aquest dijous, 13 de juny a les 18h de la tarda al Teatre Municipal Ateneu de la ciutat. A l'acte hi han assistit la degana de la Facultat d’Infermeria i de Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL), Judith Roca; el delegat del rector al Campus Universitari Igualada-UdL, Carles Capdevila; i la primera tinent d’alcalde i regidora d’Universitats de l’Ajuntament d’Igualada, Carlota Carner.

Després del lliurament d’orles, l’acte ha finalitzat amb el cant del Gaudeamus Igitur.

L’aposta pels estudis de Salut a Igualada

El campus igualadí ofereix un grau i un doble grau en l’àmbit de la Salut, impartits per la Universitat de Lleida. El Grau en Infermeria, que el curs passat va incrementar quaranta noves places, proporciona els estudis en la professió sanitària amb més demanda i, en el cas del Campus d’Igualada, ofereix experiència clínica garantida des del primer curs en centres sanitaris i assistencials de la comarca. A més, els estudis d’infermeria a Igualada són un referent de qualitat i d’innovació gràcies a la col·laboració amb el 4D Health, centre capdavanter de simulació mèdica a Europa.

D’altra banda, la UdL és l’única universitat de l’Estat que ofereix el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia i ho fa al Campus d’Igualada. Aquesta titulació proporciona una formació específica i integrada per exercir les professions de fisioterapeuta i de dietista-nutricionista amb un perfil polivalent cursant la formació en cinc anys.

En totes les titulacions, els estudiants fan pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats, que els faciliten la inserció laboral.

Text: Lidera Comunicació