El Campus d'Igualada celebra la seva tercera Jornada de Recerca

Enguany, com a novetat, el certamen ha incorporat un espai destinat als Treballs de Final de Grau i de Màster

Descarregar Pdf
WhatsApp Image 2024-06-20 at 11.22.01
III Jornada de Recerca al Campus d'Igualada

El Campus Universitari d’Igualada-UdL s'ha convertit aquest dijous en l'epicentre de la recerca amb la celebració de la tercera Jornada de Recerca, que ha tingut lloc aquest matí a l’edifici de Ciències de la Salut. Després de l’èxit de la primera edició, el campus igualadí ha tornat a organitzar aquesta jornada intensiva, on més d’una vintena de professors i professores han donat a conèixer la recerca que desenvolupen en diferents àmbits de coneixement: Salut, Organització d’Empreses, Economia Circular, Enginyeria, Interacció Persona-Ordinador, entre d’altres.

En total, han estat nou ponències científiques que s’han allargat fins les 12 del migdia. A més, enguany com a novetat, la jornada ha incorporat un espai destinat als Treballs de Final de Grau i de Màster, on tres estudiants del campus igualadí han exposat els seus TFG en tres minuts: “Interrelació de riscos en poblacions vulnerables: incidència, característiques i determinants”, de Judit Redondo; “Impacte de la maternitat en la salut de la dona”, de Noemí Redondo; i “Inclusió digital en l’era bancària: optimitzant la banca digital per a usuaris en risc d’exclusió social”, de Paula Silland.

L’objectiu de la jornada és difondre, tant dins de la mateixa comunitat universitària com a tota la societat, la recerca que es desenvolupa al Campus Universitari Igualada-UdL. També donar visibilitat a la tasca dels investigadors i investigadores que desenvolupen aquesta recerca, i fomentar l’establiment de lligams de col·laboració entre investigador/es del campus i altres entitats interessades.

La 3a Jornada de Recerca del Campus Universitari Igualada-UdL ha estat organitzada pels professors i investigadors, Sergio Sayago, Cristina Dalfó, Cristina Bravo i Rosa Florensa i s’ha clos amb un dinar conjunt.

Text: Lidera Comunicació