El Campus Universitari Igualada-UdL celebra dissabte 23 una jornada de portes obertes virtual

La “Jornada de Campus Oberts” permetrà fer una visita en línia de la mà del professorat i conèixer els Graus que s’hi imparteixen

Descarregar Pdf
CampusOberts
Més informació i inscripcions: www.portesobertes.udl.cat

L’actual situació de confinament no ha impedit que el Campus Universitari Igualada-UdL pugui presentar la seva oferta educativa a l’estudiantat.  Aquest proper dissabte 23 de maig totes les persones interessades podran participar a la Jornada de Campus Oberts virtual a través del web www.portesobertes.udl.cat, on podran conèixer tots els detalls dels Graus que s’imparteixen al campus. Cada titulació tindrà un horari específic per realitzar la visita, que comptarà amb una presentació per part dels responsables dels centres. Les persones assistents podran interactuar amb el professorat per videoconferència o per xat.

El Campus Universitari Igualada-UdL ofereix els graus en Enginyeria Química, Organització Industrial i Logística, Administració i Direcció d’Empreses --que s’estrena amb 40 places disponibles-, Tècniques d’Interacció Digital i Computació (TIDC), Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició, i també els màsters en Enginyeria del Cuir –únic a Europa-, i un nou Màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient. En tots els casos el Campus garanteix als alumnes pràctiques en empreses de cada sector. Fins i tot, el Grau TIDC s’ofereix en modalitat Dual per poder compaginar la formació acadèmica amb la pràctica a l’empresa mitjançant un contracte laboral. Pel que fa a les diferents enginyeries, l’estudi elaborat pel propi Campus l’any 2018 va revelar que tots els graus compten amb un 100% d’inserció laboral.

Des de la Universitat de Lleida recomanen inscriure’s prèviament a la Jornada de Campus Oberts des de la mateixa web portesobertes.udl.cat, tot i que no és requisit imprescindible per poder-hi assistir.

 

Més informació i inscripcions: www.portesobertes.udl.cat