El Campus Igualada-UdL posa en marxa un postgrau en Innovació i Emprenedoria Digital

S'impartirà d'octubre a juliol

Descarregar Pdf
Posgrado_Innovacion_Emprendimiento_Digital
Postgrau Innovació i Emprenedoria Digital/ Campus Igualada-UdL

El Campus Universitari Igualada-UdL posa en marxa un nou postgrau en Innovació i Emprenedoria Digital. Una aposta per la formació continua o lifelong learning amb contingut totalment aplicable, que proporciona una sòlida formació en eines d'innovació i de transformació digital. El postgrau, que s'impartirà d'octubre de 2021 a juliol de 2022, s'adreça a emprenedors inquiets que vulguin crear una startup, empresaris atrevits que necessitin canviar el rumb del seu negoci, autònoms proactius que desitgin aportar valor als seus clients, estudiants amb talent que veuen l'oportunitat de potenciar-lo, i a totes aquelles persones que volen estar al dia i actualitzar-se. Inscriu-te!

Els alumnes amb titulació universitària prèvia obtindran el Títol de Postgrau en Innovació i Emprenedoria Digital per la Universitat de Lleida, i els alumnes sense titulació universitària obtindran el Títol d’Especialista Universitari en Innovació i Emprenedoria Digital.

 

Impulsa la teva carrera professional com a Director i Gestor d'Innovació!

El postgrau està orientat a emprendre un negoci o a innovar en un de ja existent. Un claustre de 18 professors experts del sector i professionals en actiu de diferents disciplines, acompanyaran i assessoraran als participants a cada pas de manera personalitzada, per construir o redissenyar el seu negoci perquè aporti valor al client i que innovi en valor per a l'empresa, integrant la transformació digital, i preparant-se per accelerar el creixement.

Sota una metodologia Learning by Building, el postgrau treballa continguts de Design Thinking, Marketing Intelligence, Digital Marketing, Lean Branding, Growth Hacking, Big Data, Usabilitat Web, Business Management, Lean Startup, Entrepreneurship... amb un enfocament pràctic i aplicat. Els alumnes podran seguir les classes presencials a les instal·lacions del Campus Igualada-UdL o des de casa en streaming, i podran interactuar amb els altres participants i amb el professorat. 

Les inscripcions ja estan obertes. Pensa en digital i prepara't per al canvi!

Per a més informació: silvia.gonzalez@udl.cat

 

Descarrega't el pdf amb informació sobre el nou postgrau.