Crida de voluntaris per a la First Lego League

El Campus Universitari d'Igualada acollirà la 6a edició de la First Lego League el dia 4 de març de 2023

Descarregar Pdf
Voluntaris-1920-1080px (1)
Crida de voluntaris per a la First Lego League. FOTO: FLL

Un any més l’Escola Politècnica Superior celebrarem la 12a edició de la First Lego League al Campus de Cappont a Lleida (el dia 25 de febrer) i la 6ª Edició al Campus Universitari d'Igualada (el dia 04 de Març)

El desafiament que es planteja per aquesta edició és SUPERPOWEREDSM, on els equips exploren la procedència de l’energia, la distribució, l’emmagatzemament i la seva utilització i treballen la seva creativitat “superpoderosa” per innovar i aconseguir un millor futur energètic.

Actualment hi ha inscrits 25 equips de CHALLENGE i 20 Equips EXPLORE a Lleida i 16 equips CHALLENGE i 6 equips EXPLORE al campus d’Igualada

Com molt bé sabeu, no és possible organitzar activitats d’aquesta magnitud sense la vostra col·laboració. Els voluntaris son l’ànima de la FLL i per això quants més siguem, millor! Necessitem gent entusiastaresponsable i compromesa que gaudeixi treballant amb els més Joves i que vulguin fer de la FLL una experiència inoblidable per als equips i una festa per tothom. La convocatòria de voluntaris és oberta a qualsevol membre de la UdL, siguin quin sigui el seu col·lectiu o titulació, així com a persones de fora de la UdL. El conjunt de tasques ha desenvolupar és el següent: 

  • Àrbitres: controlen la competició de robots.
  • Jutges: valoren la feina dels equips i decideixen els premis.
  • Floaters: acompanyen els equips durant el torneig per assegurar-se que arriben a temps a les diferents activitats d'equip i que disposen de tot el que necessiten.
  • Monitors de Lleure: gestionen i dinamitzen la ludoteca i els tallers per als visitants més petits.
  • Registre i Informació: reben als equips, reparteixen les acreditacions, donen informació sobre el programa i els espais.
  • Espais: controlen els diferents espais, les entrades i sortides a les sales, el trànsit de persones durant el torneig i proporcionen informació al públic.

Els estudiants UdL que participin com a voluntaris, tenen la possibilitat d'aconseguir amb la seva participació i assistència a les reunions preparatòries, 1 crèdit ECTS (sempre i quan no ho hagin demanat en edicions anteriors).

Per participar com a voluntari en la nova edició SUPERPOWEREDSM, deixa'ns les teves dades en el corresponent formulari d’inscripció i ens posarem en contacte amb tu unes setmanes abans del torneig. Si us plau, feu difusió d'aquest correu a tothom que pugui estar interessat.

Més informació a: https://www.firstlegoleague.udl.cat/ca/ 

Text: Lidera Comunicació