Arrenca la preinscripció universitària per al curs vinent al Campus d’Igualada amb l’atractiu del nou edifici del Passeig

Del 4 al 28 de juny es podrà realitzar la preinscripció universitària en línia

Descarregar Pdf

Aquest dimarts s’obre el període de preinscripció universitària. Com a novetat per al proper curs 2024-25 al Campus Universitari Igualada-UdL, els alumnes dels estudis vinculats en l’àmbit de la salut ja iniciaran el curs al nou edifici ubicat al Passeig Verdaguer d’Igualada, que va obrir les seves portes el passat mes d’abril.

Aquestes noves instal·lacions acullen els estudiants del grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia que la Universitat de Lleida ofereix a la ciutat. El nou centre, que té una capacitat per a 500 estudiants, és de darrera generació i compta amb 13 aules generals, 3 laboratoris, diverses sales d’estudi, una biblioteca, un gimnàs per a les pràctiques dels alumnes de fisioteràpia i una aula de simulació clínica amb llits i incubadores. A més, l’equipament està connectat amb el centre de simulació clínica 4D Health, on els estudiants d’Infermeria hi podran accedir per a fer pràctiques travessant només una passarel·la.

Pel que fa a l’àmbit de les enginyeries, el Campus d’Igualada ofereix el grau en Enginyeria Informàtica; el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística – és l’única universitat pública catalana on es pot cursar –; el grau en Enginyeria Química; i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat. A més, la Universitat de Lleida ofereix tres graus més de l’àmbit industrial, que es poden cursar parcialment al Campus d’Igualada. Aquestes titulacions són: el grau en enginyeria Mecànica, el grau en enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, i el grau en enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat. Els futurs alumnes podran cursar el primer i segon curs d’aquests graus a Igualada i el tercer i quart curs al Campus de Lleida.

En l’àmbit d’economia i empresa, el campus igualadí també ofereix el grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE); i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE.

En totes les titulacions, els estudiants faran pràctiques acadèmiques externes en empreses, institucions o entitats i adquiriran uns coneixements pràctics que els facilitaran la inserció laboral. El Campus d’Igualada també ofereix la possibilitat d’obtenir dobles titulacions internacionals amb les universitats Facens de Brasil i Novia UAS de Finlàndia.

Del 4 al 28 de juny es podrà realitzar la preinscripció universitària en línia. Més informació sobre el tràmit a www.udl.cat/ca/serveis/aga/preinscripcio/.

Text: Lidera Comunicació