Localització del Campus

El Campus Universitari Igualada-UdL desenvolupa la seva activitat acadèmica en tres indrets de la ciutat d’Igualada. A l'edifici Pla de la Massa, la seva seu principal, l'edifici Ciències de la Salut, i el 4D Health, centre de referència en l’àmbit de la simulació clínica.

Edifici Pla de la Massa

L'edifici Pla de la Massa és la seu principal del Campus Universitari Igualada-UdL, on es troben gran part dels serveis administratius del Campus i està ubicat a la zona residencial de la ciutat d’Igualada.

S’hi imparteixen els graus en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, en Enginyeria Química, en Enginyeria Informàtica, en Administració i Direcció d’Empreses (ADE), i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i en ADE. També s’imparteix el màster en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.

Nom
Campus Universitari Igualada-UdL / Pla de la Massa
Ciutat
Igualada
Adreça

Av. Pla de la Massa, 8 - Igualada

Telèfon
93 803 53 00

Edifici Ciències de la Salut

L'edifici Ciències de la Salut és la seu que el Campus Universitari Igualada-UdL té al centre de la ciutat d’Igualada. S'hi imparteix el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia. Aquest edifici es troba situat just al costat del centre de simulació clínica 4D Health, on els estudiants hi fan part de les pràctiques.

 

 

Nom
Campus Universitari Igualada-UdL / Edifici Ciències de la Salut
Ciutat
Igualada
Adreça

Pg. Jacint Verdaguer, 128 - Igualada

Telèfon
93 803 53 00

4D Health

El 4D Health és un centre de referència en l’àmbit de la simulació clínica en el qual els estudiants de Ciències de la Salut realitzen una part de les seves pràctiques. És una instal·lació moderna, ubicada a les instal·lacions remodelades de l’antic hospital d’Igualada, al Passeig Verdaguer.

El 4D Health disposa de 2.500 m2 amb una gran varietat d’espais, distribuïts en 3 plantes, que inclou passadissos, sales d’espera i ascensors. Les instal·lacions compten amb els equipaments mèdics corresponents i amb sistemes àudiovisuals que permeten veure i escoltar tota activitat al centre. Disposem d’un equip d’extres i professionals sanitaris, a més de personal de producció, per ajudar en tasques tècniques.

https://4dhealth.com
https://vimeo.com/4dhealth

Nom
4D Health
Ciutat
Igualada
Adreça

Passeig Verdaguer, 130, Igualada

Telèfon
93 131 63 60
   Darrera modificació: