Acte de lliurament dels Premis Igualada Recerca Jove 2024

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Sala d'actes del Campus Universitari Igualada-UdL
Adreça:

Av. Pla de la Massa, 8 - Igualada

Inici:
Carrusel cartell sobre fons verd final

El Campus Universitari Igualada-UdL, amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada, el Rotary Club Igualada, l'Ateneu Igualadí, la Fundació UEA de la Unió Empresarial de l'Anoia, i el Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada, convoca la 19a edició dels Premis Igualada Recerca Jove per tal de promoure l’esperit de recerca entre els estudiants de batxillerat, cicles formatius de grau superior, i de la modalitat artística dels cicles formatius de grau mitjà, i reconèixer el seu esforç en l’elaboració dels seus treballs de recerca, així com reconèixer també la tasca dels seus tutors i tutores.

L’acte de lliurament dels Premis serà públic i tindrà lloc el dia 20/06/2024 a les 6 de la tarda a la sala d'actes del Campus Universitari Igualada-UdL (Av. Pla de la Massa, 8 - Igualada).

A l’acte de lliurament es convocaran totes les persones que s’hagin presentat als Premis, així com als seus tutors o tutores.

Totes les persones guardonades amb un Premi Igualada Recerca Jove hauran de presentar breument (màxim, 4 minuts) el seu treball durant l’acte de lliurament dels Premis.

Els premis es podran declarar deserts, a criteri de les comissions de selecció.

 

Agenda