Recerca

A3 Leather Innovation Center: el grup de recerca del Campus Igualada-UdL

El Campus Universitari Igualada-UdL compta amb l'A3 Leather Innovation Center, un grup de recerca especialitzat en la cadena de producció de la pell. La recerca de l’A3 Leather Innovation Center es focalitza en la innovació, la qualitat i el medi ambient, fent èmfasi en la sostenibilitat dels processos de fabricació i en l'aplicació de noves tecnologies i materials avançats.

Els seus objectius són concentrar el know-how de la indústria del sector adober, promoure la innovació i l’aplicació de noves tecnologies en el sector de la pell, desenvolupar projectes innovadors per obtenir noves funcionalitats de la pell, potenciar la captació, formació i retenció de talent, evitant la fuga de professionals, dinamitzar l’economia local i potenciar el Leather Cluster Barcelona.

http://a3center.cat/

Nom
A3 Leather Innovation Center
Ciutat
Igualada
Adreça

Campus Universitari Igualada-UdL  -   Av. Pla de la Massa, 8  - 08700, Igualada (Barcelona)

Telèfon
+34 93 805 53 88 / +34 93 803 53 00

Web                                http://a3center.cat/

La Recerca a la UdL

La Universitat de Lleida ha aconseguit al llarg dels anys situar-se en una posició rellevant en diferents àmbits de recerca. Actualment, la UdL disposa de 111 grups de recerca que desenvolupen la seva activitat en àrees de coneixement molt diferents, dels quals 44 són grups consolidats reconeguts per la SGR i amb l’investigador principal membre de la UdL. 

La UdL ocupa la 7a posició a l’estat espanyol en productivitat de recerca (rànquing ISSUE Fundació BBVA, 2018), la 6a posició a l’estat espanyol en impacte normalitzat) (CyD 2012) i la 2a posició a l’estat espanyol en excel·lència i lideratge (CyD 2012).

Per àmbits de recerca, la UdL assoleix una posició líder en l’àmbit agroalimentari, essent la 4a universitat espanyola en agricultura i ciències agràries (I-UGR, 2013) i la 1a de l’estat espanyol en excel·lència i lideratge (CyD 2012) dins d’aquest àmbit. En especialitats concretes, la UdL és la 1a universitat espanyola en tecnologia d’aliments (I-UGR, 2013).

Més informació: La recerca a la UdL

   Darrera modificació: