Els Estudis

 Descarregar Pdf

Escola Politècnica Superior

L'Escola Politècnica Superior de la UdL ofereix els estudis en la branca d'Enginyeria del Campus Universitari Igualada-UdL. Entre la seva oferta de graus i màsters, s'hi troba el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química, el grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.

Facultat de Dret, Economia i Turisme

La Facultat de Dret, Economia i Turisme ofereix al Campus Universitari Igualada-UdL el grau en Administració i Direcció d’Empreses, un grau amb un altíssim nivell d’inserció laboral i que ofereix la possibilitat d’obtenir una doble titulació: Graduat en ADE per la UdL i Bachelor of Business Administration per la Nóvia University de Finlàndia.

Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia

La Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL ofereix eles estudis en la branca de les Ciències de la Salut al Campus Universitari Igualada-UdL. Entre la seva oferta de graus i màsters, s'hi troba el grau en Infermeria, el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica i el màster universitari en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient.

Una oferta formativa que compta amb una infraestructura única, el centre d'innovació 4DHealth, un centre de simulació clínica ubicat al passeig Verdaguer d'Igualada que recrea les instal·lacions d'un hospital i on els estudiants i professionals poden posar en pràctica els coneixements assolits sense posar en risc els pacients. 

Doctorat

Altres estudis a la UdL

 

   Darrera modificació: