Els Estudis

 Descarregar Pdf

Escola Politècnica Superior

L'Escola Politècnica Superior de la UdL ofereix els estudis en la branca d'Enginyeria del Campus Universitari Igualada-UdL. Entre la seva oferta de graus i màsters, s'hi troba el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química, el grau en Tècniques d'Interacció Digital i Computació i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.

Facultat de Dret, Economia i Turisme

La Facultat de Dret, Economia i Turisme ofereix al Campus Universitari Igualada-UdL el grau en Administració i Direcció d’Empreses, un grau amb un altíssim nivell d’inserció laboral i que ofereix la possibilitat d’obtenir una doble titulació: Graduat en ADE per la UdL i Bachelor of Business Administration per la Nóvia University de Finlàndia.

Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia

La Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL ofereix diverses titulacions de la branca de les Ciències de la Salut al Campus Universitari Igualada-UdL. Entre la seva oferta de graus, s'hi troba el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia.

Una oferta formativa que compta amb una infraestructura única, el centre d'innovació 4DHealth, un centre de simulació clínica ubicat al passeig Verdaguer d'Igualada que recrea les instal·lacions d'un hospital i on els estudiants i professionals poden posar en pràctica els coneixements assolits sense posar en risc els pacients. 

Doctorat

Altres estudis a la UdL 

   Darrera modificació: