Benvinguts/des al Campus Universitari Igualada–UdL

 Descarregar Pdf

El Campus Universitari Igualada-UdL és el campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d’Igualada i que està especialitzat en estudis d’Enginyeria, TIC, Administració i Direcció d’Empreses i Ciències de la Salut.

En els darrers anys, el Campus Universitari Igualada-UdL ha consolidat la seva oferta formativa amb vuit titulacions (cinc graus, un doble grau i un màster), totes elles titulacions oficials a preu públic.

L’Escola Politècnica Superior imparteix al Campus Universitari Igualada-UdL el grau en Enginyeria Química, el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, un màster de referència arreu del món que només s’imparteix a Igualada. El grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació té una durada de 3 anys i s’ofereix en format dual. Els graus en Enginyeria Química i en Enginyeria en Organització Industrial i Logística ofereixen la possibilitat de doble titulació internacional amb la Universitat de Facens a Brasil.

La Facultat de Dret, Economia i Turisme ofereix al Campus Universitari Igualada-UdL el grau en Administració i Direcció d’Empreses, un grau amb un altíssim nivell d’inserció laboral i que ofereix la possibilitat d’obtenir una doble titulació: Graduat en ADE per la UdL i Bachelor of Business Administration per la Nóvia University de Finlàndia.

De la mateixa manera, els estudis en l’àmbit de la salut han trobat també a Igualada un lloc de referència on desenvolupar-se. El grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica han estat una aposta de gran èxit, gràcies també a la col·laboració amb el centre de simulació 4D Health, ubicat a Igualada i únic a Europa.

Un Campus amb vocació de proximitat

El Campus Universitari Igualada-UdL és un campus universitari amb vocació de proximitat i fortament arrelat al territori. El centre es caracteritza per unes instal·lacions noves, equipades amb la tecnologia necessària per fer una recerca capdavantera, perquè permeten completar els estudis en una universitat estrangera i perquè els alumnes poden realitzar pràctiques a empreses i adquirir coneixements i experiència en projectes reals, desenvolupar noves habilitats i fomentar l’esperit innovador.

   Darrera modificació: