Recerca

El Campus Universitari Igualada-UdL compta amb un grup de recerca propi, l'A3 Leather Innovation Center, un grup de recerca especialitzat en la cadena de producció de la pell. La recerca de l’A3 Center es focalitza en la innovació, la qualitat i el medi ambient fent èmfasi en la sostenibilitat dels processos de fabricació i en l'aplicació de noves tecnologies i materials avançats.

Els seus objectius són concentrar el know-how de la indústria del sector adober, promoure la innovació i l’aplicació de noves tecnologies en el sector de la pell, desenvolupar projectes innovadors per obtenir noves funcionalitats de la pell, potenciar la captació, formació i retenció de talent, evitant la fuga de professionals, dinamitzar l’economia local i potenciar el Leather Cluster Barcelona.

 

Més informació

La Universitat de Lleida ha aconseguit al llarg dels anys situar-se en una posició rellevant en diferents àmbits de recerca. Actualment, la UdL disposa de 94 grups de recerca que desenvolupen la seva activitat en àrees de coneixement molt diferents, dels quals 44 són grups consolidats reconeguts per la SGR i amb l’investigador principal membre de la UdL.

Recerca

Recerca

Universitat de Lleida

Més informació

Direcció

Campus Universitari Igualada-UdL

Avinguda Pla de la Massa, 8

08700, Igualada (Barcelona)

 

   

 

Contacte

Telèfon: 93 803 53 00

Fax: 93 803 15 89 

Email: igualada.academic@udl.cat