Notícies

El dimarts dia 4 de juny s'obre el termini per formalitzar les preinscripcions universitàries, el tràmit es pot realitzar a través de la web de la Generalitat de Catalunya, a l'apartat de tràmits. El període de preinscripció s'allargarà fins el dia 1 de juliol de 2019. 

Des del Campus Universitari Igualada-UdL oferim diferents graus i màsters de cara al curs 2019/2020. En la branca d'enginyeria, l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS UdL) imparteix al campus d'Igualada el grau en Enginyeria en Organització Industrial, el grau en Enginyeria Química i el grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació. Pel que fa a màsters, l'EPS ofereix el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.

En l'àmbit de les ciències de la salut, la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia de la UdL (FiF), ofereix a Igualada el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia, a més del nou màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient.

L'oferta formativa del Campus Igualada-UdL està estretament lligada a les necessitats d'ocupació del territori i, així mateix, és fidel a la llarga trajectòria que posiciona Igualada com una de la ciutats capdavanteres en l'estudi de l'Enginyeria, com a resultat dels més de seixanta anys dedicats a l’ensenyament de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada. Tant els graus en Enginyeria com els graus en Ciències de la Salut han registrat en els darrers 4 anys un 100% d'inserció laboral. 

Direcció

Campus Universitari Igualada-UdL

Avinguda Pla de la Massa, 8

08700, Igualada (Barcelona)

 

   

 

Contacte

Telèfon: 93 803 53 00

Fax: 93 803 15 89 

Email: igualada.academic@udl.cat