Notícies

El Campus d’Igualada de la Universitat de Lleida (UdL) presenta del 20 al 24 de març la seva oferta de graus i màsters pel curs 2019-2020 al Saló de l’Ensenyament de Barcelona, un dels més importants d’aquest àmbit. El certamen, que tindrà lloc al Recinte de Montjuïc, atreu cada any milers de visitants.

Com a novetat, el campus Igualada-UdL estrena el curs vinent el màster universitari en Pràctica Clínica Avançada i Metodologia d’Ensenyament amb Simulació de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL, d’un curs de durada, que va dirigit a professionals que exerceixin les seves funcions en qualsevol àmbit de la pràctica clínica i de l’àmbit docent. Es tracta d’un nou màster estretament lligat al centre de simulació en salut 4D Health, ubicat també a la capital de l’Anoia, i que es presenta com una eina per prevenir i evitar la repetició d’errors humans, alhora que ajuda als professionals en el seu procés de millora.

A més de l’estrena del màster, el Campus Universitari Igualada-UdL presenta al Saló de l’Ensenyament els estudis ja consolidats en les branques d’enginyeria i ciències de la salut. Pel que fa als estudis de l’Escola Politècnica Superior de la UdL, el campus igualadí ofereix el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química –tots dos estudis amb pràcticament el 100% d’inserció laboral–, i el grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, impartit en una metodologia de formació dual pionera al territori estatal, que permet a l’estudiant combinar la formació a l’aula i l’entorn professional, amb pràctiques remunerades. Així mateix, s’imparteix el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.

En la branca de les ciències de la salut, la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL ofereix a Igualada el grau en Infermeria, que aquest any ja comptarà amb la primera promoció de graduats al Campus. També el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, que atrau estudiants d’arreu del territori.

Direcció

Campus Universitari Igualada-UdL

Avinguda Pla de la Massa, 8

08700, Igualada (Barcelona)

 

   

 

Contacte

Telèfon: 93 803 53 00

Fax: 93 803 15 89 

Email: igualada.academic@udl.cat