El Campus Universitari Igualada-UdL


El Campus Igualada-UdL

El Campus Universitari Igualada UdL

El Campus Universitari Igualada-UdL és el campus que la Universitat de Lleida té a la ciutat d'Igualada i que està especialitzat en estudis en Enginyeria i Ciències de la Salut. En els darrers anys, el Campus Igualada-UdL ha consolidat la seva oferta formativa amb tres graus, un doble grau i dos màster amb la col·laboració de la Universitat de Lleida. Una oferta formativa molt lligada a les necessitats d'ocupació del territori i, així mateix, fidel a la llarga trajectòria que posiciona Igualada com una de la ciutats capdavanteres en l'estudi de l'Enginyeria, com a resultat dels més de seixanta anys dedicats a l’ensenyament de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada.

Actualment, en la branca d'Escola Politècnica Superior de la UdL imparteix al campus d'Igualada el grau en Enginyeria Química, el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Tècniques d'Interacció Digital i de Computació, aquest darrer,  en formació dual, i el màster Universitari en Enginyeria del Cuirun màster de referència arreu del món que només s'imparteix a Igualada.

De la mateixa manera, els estudis en l’àmbit de la salut han trobat també a Igualada un lloc de referència on desenvolupar-se, el grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, així com el màster universitari en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient han estat una aposta de gran èxit, gràcies també a la col·laboració amb el centre de simulació 4D Health, ubicat a Igualada i únic a Europa.

El centre es caracteritza per unes instal·lacions noves, equipades amb la tecnologia necessària per fer una recerca capdavantera, perquè permeten completar els estudis en una universitat estrangera i perquè els alumnes poden realitzar pràctiques a empreses i adquirir coneixements i experiència en projectes reals, desenvolupar noves habilitats i fomentar l’esperit innovador.

Un Campus amb vocació de proximitat

El Campus Igualada-UdL és un campus universitari amb vocació de proximitat i fortament arrelat al territori.

Amb una oferta d'estudis pensada per cobrir les necessitats de les empreses de la comarca.

Història

Des del seu naixement el 2014, el Campus Universitari Igualada-UdL ha anat creixent i ampliant la seva oferta formativa: des de les enginyeries fins als graus en ciències de la salut.

2018-09-01
La UdL assumeix la gestió íntegra del Campus d'Igualada

La UdL assumeix la gestió íntegra del Campus d'Igualada

El Campus Igualada-UdL, sota gestió íntegra de la Universitat de Lleida, comença el seu curs acadèmic el setembre de 2018 ampliant la seva oferta formativa amb nous graus i màsters.

2015-03-23
Igualada recupera els estudis d'Infermeria

Igualada recupera els estudis d'Infermeria

El Campus d'Igualada obre una línía d'estudis en ciències de la salut amb el grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica, dos graus que imparteix la UdL

2014-09-01
Neix el Campus Universitari d'Igualada

Neix el Campus Universitari d'Igualada

El nou Campus Universitari al Pla de la Massa acull els estudis que fins aleshores es desenvolupaven a l’antiga Escola d’Enginyeria d’Igualada, adscrita a la UPC.

Direcció

Campus Universitari Igualada-UdL

Avinguda Pla de la Massa, 8

08700, Igualada (Barcelona)

 

   

 

Contacte

Telèfon: 93 803 53 00

Fax: 93 803 15 89 

Email: igualada.academic@udl.cat